Actor de Oscar și solistul unei îndrăgite formații americane, la escaladă în Cluj-Napoca

Actor de Oscar și  solistul unei îndrăgite formații americane, la escaladă în Cluj-Napoca
Actor de Oscar și  solistul unei îndrăgite formații americane, la escaladă în Cluj-Napoca
Actor de Oscar și  solistul unei îndrăgite formații americane, la escaladă în Cluj-Napoca
Actor de Oscar și  solistul unei îndrăgite formații americane, la escaladă în Cluj-Napoca

Jared Leto, actor de Oscar și solistul trupei 30 Seconds to Mars, a fost în weekend la Cluj, unde a concertat în cadrul Festivalului Electric Castle. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cunoscut pentru un stil de viață sănătos, americanul, în vârstă de 47 de ani, nu sare peste orele de sport nici când se află în turneu. Sâmbătă, a profitat de puțin timp liber și a dat o fugă la Centrala de Escaladă din Cluj-Napoca. Leto postează mereu fotografii pe rețelele de socializare cu el cocoțat pe diverse stânci din întreaga lume. De asemenea, artistul este vegan de ani buni de zile. 

Cel mai înalt panou de căţărat din Transilvania este la Cluj 

Centrala de Escaladă s-a născut în 2013, fiind proiectul de suflet al cunosctului alpinist clujean Vlad Căpuşan. Toamna lui 2018 a găsit-o într-o nouă locaţie, în Piața 1 Mai. Acum are cele mai înalte panouri de căţărat din Transilvania şi o serie de cursuri extra: parkour şi yoga. Mai multe detalii, AICI!

Selfie cu zeci de mii de fani la Electric Castle

Trupa 30 Seconds to Mars a făcut show la Electric Castle, în ultima seară a festivalului de la Castelul Banffy. Jares și Shannon au urcat zeci de fani pe scenă, au vorbit de vampiri și și-au făcut fotografii "selfie" cu mulțimea din fața scenei principale. După un "vă iubim și nu vă vom vom uita", cei doi au promit că vor reveni în România, "un loc în care au ajuns de prea puține ori până acum". 

 

Nu este prima dată când Jared Leto este interesat de Cluj. În 2014, 30 Seconds to Mars a concertat la București, iar cu câteva luni înainte de venirea lor în România Jared a descoperit Salina Turda, pe care a și promovat-o pe contul său de Twitter. Se pare că, în 2019, nu a ajuns să o și viziteze. 

VEZI ȘI Thirty Seconds to Mars şi-a condus fanii din România "Up in the air" GALERIE FOTO

30 Seconds to Mars este o formație americană de rock din Los Angeles (SUA), compusă din actorul Jared Leto, vocalist, chitarist și compozitor, și din Shannon Leto, fratele său, toboșar. Cel mai recent album al lor se intitulează "America". Actorul Jared Leto a primit, în 2014, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza