Foto ACCIDENT pe Moţilor, în Cluj-Napoca. Victimă cu multiple traumatisme

ACCIDENT pe Moţilor, în Cluj-Napoca. Victimă cu multiple traumatisme
ISU Cluj
ACCIDENT pe Moţilor, în Cluj-Napoca. Victimă cu multiple traumatisme
ACCIDENT pe Moţilor, în Cluj-Napoca. Victimă cu multiple traumatisme

Un accident accident rutier a avut loc în jurul orei 07:45, pe Calea Moților, din Cluj-Napoca. O motociclistă a fost accidentată de un autoturism. 

"A fost dislocată la locul accidentului o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, care a intervenit alături de un echipaj SAJ.

La fața locului pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat unei femei, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme şi suspiciuni de fracturi.

Acesta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, conform primei evaluări aceasta era conștientă și cooperantă", au transmis salvatorii de la ISU Cluj.

IPJ cluj a oferit detalii despre cum s-a produs accidentul. "Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 53 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism în direcția Calea Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga, înspre strada Iuliu Hațieganu, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă înspre centrul municipiului, de o femeie de 36 de ani.

A rezultat rănirea și transportarea la spital a femeii. Testările cu aparatul etilometru a conducătorilor au indicat rezultate negative", a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza