Video A fost prins biciclistul care a provocat accidentul soldat cu moartea unui pieton pe trotuar

A fost prins biciclistul care a provocat accidentul soldat cu moartea unui pieton pe trotuar

Poliţiştii clujeni au anunţat că în cursul zilei de marţi, 23 noiembrie, l-au prins pe biciclistul care ar fi fost implicat la Cluj-Napoca în accidentul din data de 22 noiembrie când un pieton şi-a pierdut viaţa. Bărbatul era dat în urmărire. 

Un biciclist ar fi schimbat benzile, în Piața Ștefan cel Mare, din Cluj-Napoca în data de 22 noiembrie, fiind acroșat de o autoutilitară care, în urma manevrelor de evitare a acestuia, a pătruns pe trotuar, unde a accidentat mortal un bărbat. Biciclistul s-a făcut nevăzut, dar poliţia l-a dat în urmărire după ce a verificat camerele de luat vederi din zonă. 

"În cursul zilei, biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare, din data de 22 noiembrie a.c., a fost identificat de polițiști.

În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore", a anunţat IPJ Cluj. 

Citeşte şi: L-ați văzut? Polițiștii îl caută pe biciclistul implicat în accidentul mortal de lângă teatru

Citeşte şi: Accident GRAV lângă teatru. O persoană a fost lovită de mașină pe trotuar/ Pietonul a murit

Comenteaza