A fentat coloana, pe contrasens, depăşind pe linia continuă. În Cluj, aproape de intrarea pe autostradă

A fentat coloana, pe contrasens, depăşind pe linia continuă. În Cluj, aproape de intrarea pe autostradă
| Foto: captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Pe Info Trafic Cluj-Napoca a fost postată o filmare de pe un drum judeţean din Cluj, aproape de Autostrada Transilvania, cu o "românească" pe contrasens, la pachet cu depăşire pe linia continuă. 

"Ieri seară pe DN1J înspre A3, depășire coloană *pe linie continuă*", a scris un şofer din cluj pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

În videoclip se vede cum un autoturism odată ajuns în coloană, ţâşneşte peste linia contiuă şi depăşeşte fără jenă câteva zeci de maşini pe contrasens. 

Alţi şoferi care au comentat postarea de pe grupul de Facebook spun că "e plină șoseaua de grăbiţi și de sânge, de multe ori nevinovat". "Se vede că nu e fraier ca restu, care stau la coadă", a scris altcineva. 

Totuşi, printre sfătoşii care iau apărarea celui care conduce paralel cu codul rutier, a apărut o recomandare pentru cei care stau în coloană, bineînţeles: "Poate nu mai lăsaţi între voi spaţii de cate 20m, să ajungă coloanele din oraş în oraş". 
 
 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza