A făcut accident pe strada Lombului şi a dat bir cu fugiţii. Era băut

A făcut accident pe strada Lombului şi a dat bir cu fugiţii. Era băut
Un clujean a produs, ieri, un accident rutier pe strada Lombului, apoi a fugit de la locul faptei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Conform poliţiştilor, bărbatul era băut, iar maşina nu avea drept de circulaţie în România, fiind neasigurată.

"Ieri, la ora 15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au depistat pe Lionel M. din Cluj-Napoca, care, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Lombului, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar. Acesta a părăsit locul accidentului soldat cu pagube materiale fiind imobilizat pe strada Partizanilor de către martori", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autovehiculul nu are drept de circulaţie în România, fiind neasigurat. De asemenea, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Comenteaza