Video Colegii Andei Adam din Cluj-Napoca: "19 maşini pe pista de biciclete şi 4 în staţia de bus pe strada Henri Barbusse"

Colegii Andei Adam din Cluj-Napoca: "19 maşini pe pista de biciclete şi 4 în staţia de bus pe strada Henri Barbusse"

Clujenii s-au scandalizat după ce Anda şi-a parcat BMW-ul fix pe pista de biciclete. Un şofer mai vigilent ne arată o salbă de maşini pe pista de biciclete şi în staţia mijloacelor de transport în comun pe strada Henri Barbusse din Cluj-Napoca. 

"Blonda de București, lovește din nou. Str H. Barbusse, oprire pe banda de biciclete", a scris un clujean pe Facebook în weekend. Iar apoi tot Clujul a strigat, "vai, dar cum se poate aşa ceva!?"

Ca să înţelegem mai clar cum e cu parcatul anapoda un şofer a făcut o filmare scurtă pe strada Henri Barbusse din oraşul comoară şi a postat pe Info Trafic Cluj-Napoca salba de maşini care n-au treabă cu parcatul regulamentar.

"Sper să înţelegeţi ce se întâmplă pe Strada Henri Barbusse şi să nu mai vedem postări cu maşina lu' Anda! 19 maşini pe pista de biciclete şi 4 în staţia de bus! Plus câteva peste drum!", semnalează un şofer pe Facebook.

Oamenii se întreabă pe unde e poliția locală şi cu ce se ocupă. Poate că maşina Andei este foarte uşor de recunoscut sau toată tevatura cu vedeta din Bucureşti a fost e pe bani, pe PR, spun unii. Oricum "colegii Andei Adam" la parcatul pe dos nu sunt puţini, iar poliţia ar putea să îi caute şi pe ei cu ceva amenzi. 

Comenteaza