Ştiinţele Agricole îşi deschid porţile. Ce activităţi li se pregătesc celor ce-i vor călca pragul

Ştiinţele Agricole îşi deschid porţile. Ce activităţi li se pregătesc celor ce-i vor călca pragul
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează în perioada 6-10 aprilie „Săptămâna porţilor deschise”.

 

Evenimentul se adresează atât elevilor implicaţi în programul „Şcoala Altfel", cât şi studenţilor sau altor doritori, propunând un calendar bogat de activităţi, printre care se regăsesc participarea la discuţii despre oferta educaţională şi modalităţile de admitere, cunoaşterea viitorilor profesori şi, nu în ultimul rând, experimentarea vieţii de student prin participarea la cursuri şi lucrări practice.

„Săptămâna porţilor deschise" include şi alte activităţi care au ca scop familiarizarea cu atmosfera din universitate şi studenţia, precum vizite în campusul universitar, amfiteatre, săli de seminar, laboratoare, muzee, clinici veterinare, săli şi terenuri de sport.

În cadrul acestui eveniment USAMV organizează simpozionul ştiinţific de interes naţional destinat studenţilor, la care în acest an vor participa şi elevii claselor de liceu care s-au încris pentru a prezenta lucrări.

Simpozionul este programat în 8 aprilie, între orele 9:00 şi 17:00, iar lucrările vor fi susţinute, la alegere, într-una din secţiunile simpozionului, în paralel cu lucrările studenţilor. Elevii care vor susţine lucrări vor primi diplome de participare şi premii.

Comenteaza