Green Campus 2017: elevii, în vizită la universitate

Green Campus 2017: elevii, în vizită la universitate
250 de elevi din judeţele Cluj şi Bistriţa au şansa de a vizita campusul USAMV şi de a participa la activităţile propuse de organizatori.

Asociația Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL NP), Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca (USAMV) și alți parteneri organizează "Green Campus 2017", eveniment care va avea loc sâmbătă, 27 Mai 2017, în campusul USAMV.

Green Campus 2017 este un eveniment cu scop educațional, în cadrul căruia 210 elevi din clasele X-XII din mediul rural (din județele Bistrița și Cluj), respectiv 40 de elevi din Cluj-Napoca, vor avea ocazia să descopere campusul universității.

Elevii vor putea lua parte la diverse activităţi curriculare practice (demonstrație de călărie, stabilire diagnostic în laborator, îngrijire ecvestră, participarea la activități apicole cu stupi de observație, activități cu animale de companie, măsurători ale calității aerului, preparare deserturi din ingrediente naturale, creare pandantive din plante crescute in vitro, construcție fermă aquaponică - sistem ecologic de cultivare legume) şi extra-curriculare (tiroliană, treasure hunt).

Din teritoriul GAL NP (din care face parte şi Huedin), sunt diponibile 80 de locuri pentru liceele din Huedin şi Gilău. Pe tot parcursul evenimentului, elevii vor fi ghidați de către echipe de voluntari din cadrul GAL NP si USAMV.

Modalitatea de înscriere şi mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook Green Campus 2017.

Comenteaza