Video Zero grade, oamenii lui Umbrărescu rezistă! IMAGINI spectaculoase cu viaductele care cresc de la o săptămână la alta pe A3

Zero grade, oamenii lui Umbrărescu rezistă! IMAGINI spectaculoase cu viaductele care cresc de la o săptămână la alta pe A3
| Foto: captură imagini Cristian Marius Man

Șantierele constructorului Umbrărescu de pe Autostrada Transilvania merg mai departe, cu toate că iarna a început să își arate colții. Pe viaductele care se ridică pe lotul Zimbor-Poarta Sălajului este forfotă.

Se muncește de zor pe lotul de 12 kilometri Zimbor-Poarta Sălajului. Lucrările UMB sunt la cca 40% și șantierul este în grafic pentru finalizarea în decembrie 2024.

O filmare realizată cu drona de-a lungul tronsonului surprinde muncitorii pe pilonii viitoarelor viaducte, în plină acțiune, cu toate că temperaturile ajung la limita de îngheț.

Contractul pentru lotul Zimbor – Poarta Sălajului a fost semnat cu UMB în iunie 2020 și cu un termen de finalizare în 36 de luni, însă lucrările efective au început, din cauze birocratice, abia în vara lui 2022. De are doar 12 kilometri, lotul include 5 viaducte și un pod peste autostradă.

Tot din Zimbor autostrada merge spre Cluj, până la Nădășelu, un tronson cu o lungime de 30 kilometri, care este mai avansat, lucrările ajungând la aproximativ 70% execuție.

Imagini filmate cu drona sâmbătă, 25 noiembrie, pe lotul Zimbor - Poarta Sălajului au fost publicate pe Canalul YouTube Cristian Marius Man:

Comenteaza