Voucherele de 50 de euro vor putea fi folosite doar pentru 6 alimente de bază

Voucherele de 50 de euro vor putea fi folosite doar pentru 6 alimente de bază

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, joi, că tichetele de 50 de euro care fac parte din pachetul de sprijin anunţat de coaliţia de guvernare vor fi acordate de la 1 iunie.

Ministrul Marius Budăi a declarat că procedura de distribuire a tichetelor valorice va fi similară cu cea a tichetelor de masă.
 
"Procedura de distribuire va fi similară cu ceea ce se întâmplă cu tichetele de masă, iar procedura de decontare va fi la fel. Se vor putea achiziţiona 6 alimente de bază pe aceste vochere. În primele discuţii avem pâine, cartofi, ulei, orez, carne de pui şi ouă. Acestea sunt în prima discuţie, pe primul pachet. Până luni ne-am propus să mai discutăm o dată cu ministrul Agriculturii”, a declarat Marius Budăi.
 
Voucherele vor fi distribuite prin Poşta Română.
 
"Vor ajunge prin Poşta Română. Cei care au pensia pe card primesc cuponul acasă prin Poşta Română şi vor primi şi tichetul. Mai avem persoanele cu dizabilităţi, acolo probabil ne vom îndrepta către DGASPC şi evident, tot prin Poşta Română pentru ceilalţi. Elevii exact cum primesc bursa socială vor primi şi tichetele”, a afirmat Budăi, conform News.ro.
 
Întrebat când vor ajunge tichetele la oameni, Budăi a răspuns că, cel mai probabil, de la 1 iunie.
 
"Nu cred că vom putea avea avizarea interministerială ca să începem cu 1 mai, dar cu siguranţă cu 1 iunie vom începe", a precizat ministrul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...