Vânătoare de IT-iști la Cluj. Americanii caută 250 de specialiști

Vânătoare de IT-iști la Cluj. Americanii caută 250 de specialiști

Americanii dau asaltul pe piaţa forţei de muncă: asiguratorul MassMutual caută 250 de informaticieni pentru centrele sale din Cluj-Napoca și Bucureşti.

Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), companie de asigurări de viaţă din SUA, a deschis două centre globale de servicii în România, situate în Orhideea Towers (Bucureşti) şi Record Park (Cluj-Napoca), potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniştilor IT&C din România“ a menționat Michael Makar, head of MassMutual România.

Compania de asigurări și-a stabilit sediul din Cluj în noul complex de business de pe fosta platformă Argos - Record, unde a început angajările de personal din domeniul informatic, potrivit ZF. Ambele birouri din Cluj și București sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C.

România a fost destinația aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

Compania va recruta în țară 250 de oameni, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, cloud engineering. Grupul fondat în 1851 are 6.000 de angajați în SUA și este un lider al industriei de asigurări mutuale de viață.

Comenteaza