Unul dintre cele mai cunoscute branduri clujene a scăpat de faliment

Unul dintre cele mai cunoscute branduri clujene a scăpat de faliment
Curtea de Apel Cluj a respins cererea Direcţiei Generale Regională a Finanţelor Publice care se împotrivea planului de reorganizare al producătorului de lenjerie intimă Jolidon, acesta evitând „la mustaţă” falimentul.

„Respinge apelul declarat de DGRFP CN împotriva sentinţei civile nr. 84 pronunţată la data de 18.01.2017 în dosarul nr. 803/1285/2015/a9 al Tribunalului Specializat Cluj, pe care o păstrează în întregime. Decizia este definitivă şi executorie", se arată în sentinţa Curţii de Apel prezentată de zf.ro.

Astfel, compania Jolidon din Cluj Napoca va continua să se reorganizeze, planul fiind prelungit de la trei luni la trei ani.

CITEŞTE ŞI: Soarta Jolidon, decisă la Curtea de Apel. Producătorul de lenjerie intimă ar putea intra în faliment

La finalul lunii mai Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj Napoca a depus o cerere la Curtea de Apel prin care se opunea planului de reorganizare a companiei româneşti controlate de Gabriel Cârlig.

Creditorul principal al Jolidon este Astra Rail Management Gmbh. Compania a terminat anul trecut cu afaceri de 60 mil. lei şi un profit net de 6,8 mil. lei, cu un total de 870 de salariaţi.

Producătorul de lenjerie intimă Jolidon a intrat în insolvenţă la propria cerere în vara lui 2015.

 

Comenteaza