Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din Cluj. Tu de la ce benzinărie alimentezi?

Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din Cluj. Tu de la ce benzinărie alimentezi?

Prețul combustibililor e din ce în ce mai usturător pentru buzunarul șoferilor. În județul Cluj, 6.56 lei este cel mai ieftin litru de combustibil, iar cel mai scump ajunge este de 7.46 lei.

Prețul combustibililor continuă să explodeze, asta după ce doar în ultima lună, creșterea a fost de 5%. ZIUA DE CLUJ îți prezintă cele mai ieftine stații de carburanți din județul Cluj de unde poți alimenta, cu ajutorul datelor colectate de comparatorul de prețuri peco-online.ro.

Benzină Standard

Cea mai ieftină benzină standard din Cluj se găsește la Lukoil. La oricare dintre stațiile din județ ale companiei ruse, prețul este de 6.56 lei/litru. Cel mai mare preț pentru benzina standard în județ este de 6.81 lei/litru la două stații OMV, cea din Luna de Sus și cea din Apahida, de pe Strada Principală.

Motorină Standard

Cea mai ieftină motorină de bază costă la Cluj 6.50 lei/litru și se găsește la benzinăria Petrom din Cluj-Napoca, de pe Calea Traian Vuia. La benzinăria Gazprom de pe Bulevardul Muncii găsim cel mai scump diesel standard din județ, 6.76 lei/litru.

GPL (Gaz Petrolier Lichefiat)

Cei care optează pentru alternativa gazului pe post de combustibil, pot găsi la 3.79 lei/litru la Socar, pe strada Traian Vuia, nr. 190 din Cluj-Napoca, cel mai mic preț. Cel mai scump GPL din județ este în Turda: 3.87 lei/litru la Rompetrol, pe Calea Clujului 92.

Benzină superioară

Cea mai ieftină benzină de calitate superioară din județul Cluj se găsește tot la Lukoil, la fel ca și în cazul celei standard. Prețul este de 6.71 lei/litru. Cel mai mare preț din județ, 7.46 lei/litru, este tot la cele două OMV-uri unde găsim și cea mai scumpă benzină standard.

Motorină superioară

Benzinăria Petrom de pe Traian Vuia are și cel mai mic preț la motorina superioară, la fel ca la cea standard. Aici, un litru costă 6.84 lei. Cea mai scumpă motorină superioară din județ costă 7.21 lei/litru și se găsește în Apahida, la OMV-ul de pe Strada Principală.

Comenteaza