Târg de mobilă în weekend la mall

Târg de mobilă în weekend la mall
Târg de mobilă, decoraţiuni şi accesorii în mall-ul din Floreşti, la sfârşitul acestei săptămâni.

"De la cele mai vechi materii prime, cum ar fi ratanul, până la cele mai noi tehnologii, cum ar fi folosirea aloei vera în saltelele eco, organizatorii promit soluţii pentru cei mai exigenţi clienţi, dar şi pentru cei mai economici. În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse la preţuri speciale: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice încorporabile în mobilierul de bucătarie, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi soluţii de mobilier la comandă", arată reprezentanţii Polus Center.


Una dintre noutăţile de anul acesta este adusă de Artgeorgies, ce va prezenta montaje cu mozaicuri şi vitralii realizate de o echipă dedicată cu peste 200 de pictori, graficieni, desenatori, iconari şi artişti mozaicari.

DecoShow, ajuns la a doua ediţie, se deschide vineri şi poate fi vizitat până duminică, între orele 10 şi 22, în zona de food court a mall-ului. Reuneşte producători şi retaileri de mobilă, dar şi specialişti în designul interior.

Comenteaza