Mobila de Cluj e în trend. Un producător local estimează afaceri de 25 mil. lei, creștere de 125%: „Pandemia ne-a împins să ne rinventăm”

Mobila de Cluj e în trend. Un producător local estimează afaceri de 25 mil. lei, creștere de 125%: „Pandemia ne-a împins să ne rinventăm”
| Foto: Facebook - Trend Furniture

O companie producătoare de mobilier din comuna Gilău, județul Cluj, anunță faptul că anul 2022 a fost unul roditor din punct de vedere financiar și că pandemia de Covid-19 i-a motivat practic.

Trend Furniture, producător de mobilă din Cluj, estimează o creştere a veniturilor cu 125% faţă de rezultatele înregistrate anul trecut, ceea ce înseamnă că va atinge cifra de 25 milioane de lei, deoarece, potrivit datelor culese de ZIUA DE CLUJ de pe site-ul termene.ro, compania clujeană producătoare de mobilier a raportat pentru anul 2021, o cifră de afaceri de 11.106.380 milioane de lei și un profit 531.954 mii de lei, cu un număr mediu de 25 de angajați.

Pandemia, care a afectat puternic industria HoReCa şi, prin efect, pe majoritatea furnizorilor din domeniu, ne-a determinat să căutăm soluţii, să analizăm atent business-ul, costurile, planurile. De asemenea, ne-a determinat să începem un proces de repoziţionare de brand şi să lucrăm în baza unei noi strategii de marketing. Într-un cuvânt, pandemia ne-a împins să ne reinventăm, iar primul pas a fost reorganizarea operaţională a afacerii. Am făcut schimbări atât la nivelul echipei de producţie, cât şi al întregii companii, inclusiv la nivel de management - Vlad Florea, directorul general al Trend Furniture, potrivit ZF.
Comenteaza