Foto AJUTOR pentru familia cu 3 copii din Beliş care a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa

Clujenii s-au mobilizat repede pe reţelele sociale pentru a le veni în ajutor semenilor lor care au rămas fără casă şi bunuri în prag de iarnă, după ce un incendiu violent care a izbucnit în localitatea Beliş le-a mistuit toată agoniseala de-o viaţă. 

"În legătură cu familia cu cei trei copilași rămași fara nimic după incendiul de ieri (duminică n. red.), îi rog pe toți cei care doresc sa facă donații în bani, sa o facă în conturile deschise:

Camelia Rusu
RO30BTRL05401201M57618XX pt donații în Lei
RO54BTRLEURCRT00M5761801 pt donații în EUR

Cei care doresc sa ajute cu hăinuțe, alimente,materiale de construcții, orice este bine primit și va mulțumim din suflet tuturor. Dumnezeu o sa va răsplătească!", spun apropiaţii familiei din Beliş.

Oamenii au rămas fără nimic. "Ți se rupe sufletul când vezi copilașii plângând când își amintesc unde dormeau, unde învățau, unde aveau lucrușoarele lor, hainele, papucii, tot... Fetiţa mai mică știe că hainele îi erau undeva în pod, dar nu știe ca podul nu mai e, băiatul mijlociu, micut și el... știe că avea câteva prepelițe... poate au zburat... iar cel mare în clasa a 7-a, pricepe, stă și plânge, știe ca mâine are de mers la școală, dar nu mai are nimic, haine, rechizite, cărţile şi caietele... care îi erau atât de dragi pentru că învăța foarte bine, nu simte durerea ca s-a ars un pic la o ureche, e umfata toată, dar nu simte, suflețelul lui și gândurile sunt unde o sa doarmă la noapte, ce o sa facă maine... Doamne ajută-i!

Vă rog din suflet pe toți care puteți și doriți, să facem să îi ajutăm. Împreună putem să facem ca aceasta familie în prag de iarna, la munte, sa aibă un pic de locaș al lor din nou, ceva al lor...", spun cei care sunt la curent cu situaţia familiei cu trei copii din Beliş şi îi îndeamnă pe clujeni să acţioneze pentru a le veni în ajutor oamenilor. 

Imediat pe reţelele sociale mesajul a fost distribuit şi oamenii şi-au oferit ajutorul dorind să le ofere cele necesare traiului: mobilă, alimente, haine, unii chiar au promis că se vor implica la ridicarea casei. 

"Pot să ajut cu frigider, aragaz, mașină de spălat chiar și mobilă dacă considerați că va este utilă."
"Bună ziua, locuiesc în Cluj, avem hăinuţe și rechizite. Cum putem lua legătura?"
"Am fost azi la ei. Chiar merită ajutaţi. Sunt oameni simpli. Merită ajutaţi sincer!"
"Aş avea și eu niște haine și ceva încălţăminte... sunt din Oradea."
"Cu alimente şi muncă fizică la construcția casei ajut şi eu."

Comenteaza