SunGarden va avea teren de golf cu 18 găuri

SunGarden va avea teren de golf cu 18 găuri
Numărul de trasee la terenul de golf din Baciu va fi dublat | Foto: Hotel Guru

Complexul SunGarden Resort va investi în 40 de camere suplimentare, săli de restaurant și de conferință și un teren de golf de dimensiuni mari. Investiția totală în resortul din Baciu va ajunge la 15 milioane de euro.

Cel mai dificil demers din procesul de dezvoltare a resortului a fost construirea Capelei Petros, a menționat fondatorul SunGarden Golf & Spa Resort, Nicolae Căpușan, potrivit Business 24.

“Statisticile noastre arată creșteri în ceea ce privește oaspeții străini. Avem în plan extinderea resortului și în primul rând ne dorim să finalizăm spațiile deja în lucru: 40 de camere care stau în așteptare, în fază de semifinisare, două restaurante, săli de conferință, aproape finalizate.

Golful este o metodă de relaxare din ce în ce mai căutată în România, mai ales în ultimii doi ani. Un număr tot mai mare de pasionați ai acestui sport aleg să se alăture comunității de golf SunGarden, care oferă și beneficii inestimabile pentru sănătate, dar și un anturaj social excelent.

Intenționăm să dezvoltăm SunGarden Golf Club, astfel încât să atingă cele mai înalte standarde de calitate. Intenția noastră este de a ajunge, cu timpul, la 18 găuri în teren, deși tendința este de a juca doar nouă găuri, din cauza presiunii timpului ce apasă pe toți amatorii de golf”.

Golful este un joc sportiv în care competitorii folosesc crose pentru a lovi mingile pe care încearcă să le introducă, pe rând, în găurile unui teren, din cât mai puține lovituri. O rundă standard implică parcurgerea unei distanțe de 10–15 km. La nivel internațional și de concurs doar terenurile cu 18 trasee sunt luate în considerare.

Proprietarul complexului a menționat că în jurul SunGarden se va dezvolta noul brand Transilvania Legend, care are menirea de a purta turiștii în cele mai spectaculoase și sălbatice locuri ale vechii Europe: Munții Apuseni, Salina Turda, Alba Iulia, Sibiu, Salina Turda, Sighișoara.

Societatea clujeană a înregistrat anul trecut afaceri de 9,5 milioane de lei și un profit de aproape 0,7 milioane, având 76 de angajați, conform platformei financiare Termene.ro. Ca asociați figurează TI Trust Invest (95%) și Nicolae Căpușan (5%). Firma-mamă îi are, la rândul său, ca acționari pe Nicolae Căpușan, care este majoritar, și pe fiul său, Vlad Căpușan.

Comenteaza