Foto Președintele se relaxează în Transilvania. Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf de la Pianu, județul Alba

Președintele se relaxează în Transilvania. Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf de la Pianu, județul Alba
| Foto: ziarulunirea.ro

Șeful statului, îmbrăcat într-o ținută lejeră și însoțit de Carmen Iohannis, a fost surprins vineri în jurul prânzului pe terenul de golf de la Pianu, aflat la 125 km de Cluj, în județul Alba. 

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Este cunoscut faptul că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre locațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos.

Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club.

Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Comenteaza