Rareș Bogdan, după ce Iohannis a jucat golf: "Haideți să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriți și să fim oameni"

Rareș Bogdan, după ce Iohannis a jucat golf: "Haideți să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriți și să fim oameni"
| Foto: ziarulunirea.ro

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a comentat apariția lui Klaus Iohannis pe terenul de golf de la Pianu, din județul Alba.

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba. Președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis.

„Faptul că preşedintele Klaus Iohannis, înainte de sfintele Paşti, dânsul sărbătorind mâine sărbătoarea, la noapte Învierea, a ales să îşi petreacă timpul în natură, de data aceasta neurcând pe munte cu rucsacul, cum face de obicei, ci mergând la Clubul de Golf, nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitatea unei poziţii publice. Haideţi să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriţi şi să fim oameni, să încercăm să trăim normal, dacă mergem la teatru (..) dacă citim o carte, dacă mergem la sapă sau la pescuit, sunt chestiuni normale. Klaus Iohannis a ales astăzi să petreacă, într-o zi minunată, să se relexeze”, spune Rareş Bogdan, conform Mediafax.

Este cunoscut faptul că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre locațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

Comenteaza