Românii plătesc în rate și de Black Friday. Astfel de comenzi sunt cu 30% mai multe față de anul trecut

Românii plătesc în rate și de Black Friday. Astfel de comenzi sunt cu 30% mai multe față de anul trecut
| Foto: georgejmclittle - Depositphotos.com

Aproape un sfert dintre comenzile de Black Friday 2022 sunt achitate în rate fără dobândă, iar volumul de comenzi cu plata în rate este cu 30% mai mare faţă de ediţia de anul trecut a evenimentului cu cele mai importante reduceri din an.

„Ponderea clienţilor care aleg să plătească produsele în rate, fără dobândă, a crescut constant în ultimii ani. În 2016, spre exemplu, doar 8% dintre clienţi optau pentru plata în rate. Este o tendinţă care va fi tot mai întâlnită în perioada următoare şi pentru care ne-am pregătit atrăgând parteneri financiar-bancari şi nebancari, ce pot oferi condiţii avantajoase de plată pentru clienţii noştri", a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMag, potrivit AGERPRES.

Retailerul online organizează, până pe 27 noiembrie, cel mai mare „Black Friday" de până acum şi oferă discounturi de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere, pe parcursul a patru runde de reduceri.

Panouri fotovoltaice și invertoare de Black Friday

În premieră, evoMag introduce cu această ocazie panouri fotovoltaice şi invertoare, pentru a veni în sprijinul nevoii consumatorilor de astfel de produse.

Compania estimează o creştere de aproximativ 10% a vânzărilor în perioada de „Black Friday 2022", faţă de perioada similară a anului trecut.

Livrarea produselor în cele peste 3.500 de lockere easybox din ţară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienţilor să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi şi din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Comenteaza