Reprezentanții de vânzări din HoReCa, printre cei mai căutați la Cluj. Câștigă până la 1.000 euro/lună

Reprezentanții de vânzări din HoReCa, printre cei mai căutați la Cluj. Câștigă până la 1.000 euro/lună
| Foto: Shebeko - Depositphotos.com

Un reprezentat în vânzări din domeniul HoReCa are o remunerație lunară între 650 și 1.000 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de reprezentant în vânzări în HoReCa are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 1.000 de euro net, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Reprezentanții de vânzări în HoReCa, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 1.481 de posturi vacante pentru poziţia de reprezentant vânzări în HoReCa sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, Ilfov, Cluj, Timişoara, Iaşi şi altele.

Rolul de reprezentant vânzări HoReCa este unul multidisciplinar, deoarece presupune atât cunoştinţe de vânzări, cât şi de HoReCa. Anul 2022 a fost un an de redresare pentru sectorul HoReCa, însă în continuare industria ospitalităţii se confruntă cu un deficit de forţă de muncă. Candidatul ideal pentru acest rol are studii medii, experienţă în vânzări HoReCa în ultimii 3 ani, este un bun cunoscător al pieţei de HoReCa şi este capabil să lucreze în condiţii de activitate intensă. În prezent, candidaţii potriviţi pentru rolul de reprezentant vânzări HoReCa sunt la mare căutare, pe platformă fiind disponibile multe oferte de angajare. Cele mai multe poziţii deschise pentru acest rol sunt în Bucureşti, Ploieşti, Ilfov, Cluj, Timişoara şi Iaşi şi oferta salarială poate ajunge la 1.000 de euro pe lună - Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, comision vânzări, laptop, telefon şi maşină de serviciu, training de vânzări şi negociere.

 

 

Comenteaza