Pierderi pentru Armătura în T3: 1,6 milioane de lei

Pierderi pentru Armătura în T3: 1,6 milioane de lei
Pierderi consistente pentru producătorul de robinetărie Armătura SA Cluj-Napoca, în trimestrul III al anului: 1,6 milioane de lei pierdere la o cifră de afaceri de 14,6 milioane de lei.

Armătura SA raportează astăzi rezultatele financiare pe trimestrul III al acestui an: venituri totale de 15,7 milioane şi o cifră de afaceri de 14,5 milioane de lei, dar şi cheltuieli de 17,3 milioane de lei, deci o pierdere de 1,58 milioane. Cei mai importanţi acţionari ai Armăturii SA sunt Herz Armaturen Viena cu 33% şi Tridelta Heal Beteliligungsgesellschaft, cu 16,7% dintre acţiuni.

Angajaţii au protestat faţă de programul de restructurări al companiei, în septembrie. Ei acuzau atunci că se urmăreşte închiderea fabricii. Vezi detalii şi imagini

Armătura SA Cluj a încheiat primul semestru al anului cu pierderi substanţiale, 1,16 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 9,8 milioane, conform raportului pe S1. Vezi detalii

Armătura tranzacţionează pe piaţa de capital un număr de 40 de milioane de acţiuni, la o valoare nominală de 10 bani. Astăzi titlurile se tranzacţionau la un preţ de 10 bani.

Etichete
Comenteaza