Foto Oferte din Cluj pentru Paște: Hoteluri care promit sărbători pline de lux, pensiuni tradiționale cu piscină și spa sau cabane rustice cu ciubăr

Oferte din Cluj pentru Paște: Hoteluri care promit sărbători pline de lux, pensiuni tradiționale cu piscină și spa sau cabane rustice cu ciubăr
| Foto: pensiuneana.ro

Paștele se apropie cu pași repezi, iar clujenii care lucrează în industria ospitalității s-au pregătit să își întâmpine oaspeții cu pachete promoționale. ZIUA DE CLUJ a făcut o selecție a celor mai interesante oferte de cazare pentru Sărbătorile Pascale.

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la Paștele Ortodox. Ca în fiecare an, hotelurile și pensiunile din Cluj vin cu oferte de tip pachet. ZIUA de CLUJ a căutat mai multe oferte de cazare pentru Paști, puse la dispoziție de către hotelurile/pensiunile/cabanele din zonă. Iată ce puteți alege pentru un Paște à la Cluj, în primul an fără resticții impuse de pandemie.

Grand Hotel Napoca

Pentru cei care nu vor să părăsească muncipiul Cluj-Napoca sau cei care vor să vină să petreacă Paștele chiar în inima Transilvaniei, există Grand Hotel Napoca, hotelul de 4 stele din zona centrală. De aici te poți relaxa într-o plimbare în Parcul Central, aflat vis a vis de hotel.

Unde îți poți petrece Sărbătorile Pascale în Cluj

Prețurile pentru doi adulți (4 nopți - 22-26 aprilie) încep de la 240 de euro, echivalentul a circa 1185 de lei pentru o cameră economy dublă, iar pentru 30 de lei în plus beneficiezi de micul dejun de tip bufet suedez. Cea mai scumpă cameră pentru două persoane costă aici 256 de euro (double standard) fără mic dejun, iar cu masa de dimineață ajunge la 291 de euro. Rezervarea se face cu plata în avans. 

În cazul în care ai un copil de peste 5 ani și dorești să îl aduci și pe el de Paște la Grand Hotel Napoca, prețurile încep de la 283 de euro (338 cu mic dejun) pentru o cameră triple standard și ajung la 348-373 de euro cu mic dejun inclus pentru o cameră triplă. Mai multe detali găsiți aici.

Sunny Hill Hotel

Hotelul de 4 stele din Făget, un loc pe care îl poți alege dacă vrei ca de Paște să te bucuri de sărbători aproape de oraș. Sunny Hill oferă cazare de Paște pentru două persoane, în perioada 22-26 aprilie (4 nopți), cu prețuri care încep de la 197 euro (973 RON) pentru o cameră cu două paturi twin și mic dejun inclus și ajung la 215 euro pentru o cameră double superior cu mic dejun. Doritorii trebuie să ia în considerare faptul că plata se face integral în avans, iar în cazul anulării banii nu se returnează. Mai multe detalii despre ofertele Sunny Hill găsiți aici.

Unde îți poți petrece Sărbătorile Pascale în Cluj

Tot la Sunny Hill, prețurile pentru doi adulți și un copil încep de la 210 euro pentru o cameră twin standard (cazare + mic dejun) și ajung la 377 de euro, adică 1862 lei, pentru o cameră de tip apartament, cu mic dejun inclus

Pensiunea Ana&Irina

Dacă îți dorești să petreci Paștele în natură, într-un loc liniștit și retras, dar relativ aproape de Cluj cu mașina, s-ar putea să te intereseze Pensiunea Ana&Irina (4 margarete) din comuna Beliș. Aceasta este destul de aproape de Barajul Beliș-Fântânele unde poți admira natura în toată frumusețea ei. 

Unde îți poți petrece Sărbătorile Pascale în Cluj

Pensiunea a pregătit un pachet special de Paște, pentru 3 nopți (22-25 aprilie), iar oferta este generoasă.

În prima zi de cazare este inclusă cina (felul II și desert), iar în lista de băuturi se află: apă, cafea, afinată, merișorată, vinul casei și pălincă. În ajunul Paștelui, gazdele oferă micul dejun, prânz, cu felul întâi și doi și aceleași băuturi incluse în prima zi. Iar la cina de dinaintea Învierii avem felul II și desert.

În prima zi de Paște, după micul dejun, la Pensiunea Ana și Irina vei putea degusta specialitățile de la masa festivă de Paște (aperitiv, felul 1, felul 2 și desert). Pe lângă băuturile incluse în zilele precedente, aici își face loc și berea, whisky-ul și lichiorul. Pe seară, meniul la cină este același, iar în ultima zi de ședere este inclus doar micul dejun. Toate acestea pentru prețul de 1000 de lei/persoană/cameră, timp de trei nopți. Copiii cu vârste de până la 5 ani au cazarea gratuită, cei între 5-10 ani au plătesc jumătate din preț, iar cei între 11-16 ani au o reducere de 25%.

Unde îți poți petrece Sărbătorile Pascale în Cluj

Pensiunea beneficiază și de spa&piscină, sală de fitness și un teren sintetic multifuncțional. Veți găsi mai multe detalii despre oferă aici.

Cabana Viilor - Dej

Dacă vă doriți un Paște liniștit, apropape de malul Someșului, puteți alege Cabana Viilor din Dej. Cabana este încăpătoare, pentru 10-12 persoane, amenajată în stil rustic. Aceasta dispune de 4 dormitoare, living cu bucătărie complet utilată cu toate cele necesare, două băi. La interior aveți la dispoziție și un sistem audio pentru a vă putea bucura de muzica preferată. În curte este amenajat un foișor, cu grătar și ceaun.

Unde îți poți petrece Sărbătorile Pascale în Cluj

Cabana Viilor dispiune și de ciubăr încălzit, în care încap 6-8 persoane. Cazarea se află la 5 km de Parcul Balnear Totoc, la 25 de km de Băile Figa și la 20 de km de Mănăstirea Nicula.

Prețul este de 800 de lei pe noapte sau 1400 de lei pe weekend, iar cuibărul nu este inclus în preț, potrivit anunțului de închiriere.

Comenteaza