O companie verde din Cluj caută 100 de oameni pentru ingrijirea spațiilor verzi

O companie verde din Cluj caută 100 de oameni pentru ingrijirea spațiilor verzi
| Foto: Facebook - Zoltan Turi

Eco Garden Construct din Cluj-Napoca recutează 100 de persoane care se vor ocupa cu îngrijirea spațiilor verzi. 

Compania Eco Garden Construct din Cluj-Napoca, controlată de antreprenorul Mircea Crăciun, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru îngrijitori spaţii verzi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Firma a raportat o cifră de afaceri de 11.848.427 milioane de lei în 2021 și are în prezent un număr mediu de 106 angajați, potrivit datelor furnizate de termene.ro

Eco Garden Construct se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi şi a grădinilor, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Compania are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Sibiu, Londra şi Milano, potrivit ZF.

Clujenii de la Eco Garden se ocupă de însămânţareaşi montajul gazonului rulou, având parteneriate cu producătorii de gazon din pepinierele importante din ţară şi străinătate. Eco Garden Construct oferă servicii de mentenanţă a spaţiilor verzi rezidenţiale, industriale, terenuri sportive, grădini, spaţii verzi asociaţii de proprietari şi locatari, putând efecuta lucrări de plantări speciale oriunde în Europa, până în ţări precum Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan,Turkmenistan sau Dubai, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei.

loading...
Comenteaza