Video Mobilizare pe A3 lângă Cluj: Furnicar de constructori pe viaductul ridicat de UMB la Nădășelu. Nu mai este mult până la asfalt

Mobilizare pe A3 lângă Cluj: Furnicar de constructori pe viaductul ridicat de UMB la Nădășelu. Nu mai este mult până la asfalt
| Foto: captura video

Avansează lucrările pe lotul A3 de lângă Cluj, unde pe viaductul de la Nădășelu s-au montat deja grinzile, iar în curând va apărea și asfaltul. 

Mobilizare a oamenilor lui Umbrărescu pe viaductul de la Nădăşelu pe Autostrada Transilvania, tronsonul de 30 de kilometri dintre Nădăşelu şi Zimbor, unde lucrările se apropie de 60% progres fizic de execuție. 

Într-o filmare realizată la finalul aceastei săptămâni sunt surprinse momente de pe șantierul constructorului UMB - se armează suprabetonarea la viaductul cu o lungime de 740 de metri de la Nădășelu, urmează turnarea suprabetonării și asfaltarea. 

Iată filmări recente realizate de Cristian Man:

În ceea ce privește finalizarea acestui tronson dificil al Autostrăzii Transilvania termenul revizuit este iulie 2025, spun cei de la Asociația Pro Infrastructură.

"CNAIR tergiversează lansarea licitației soluțiilor de la Nădășelu și Topa Mică, după 18 luni de dezbateri și scărpinat în cap. Nu vă faceți planuri pentru 2024, termenul revizuit este iulie 2025", transmite API

"Deși cei de la UMB sunt în continuare bine mobilizați, lotul a trecut de la categoria "circulăm în 2024, poate chiar din 2023" în urmă cu 12 luni la "mai vorbim prin 2025" în prezent. În 2022 speram că aceasta va fi prima autostradă finanțată prin PNRR deschisă traficului, iar acum începem să avem emoții pentru 2025.

În noiembrie 2022 antreprenorul a primit o extensie de timp până în aprilie 2025 și în decembrie a mai primit una. Momentan, graficul de execuție actualizat aprobat indică finalizarea în data de 13.07.2025!", explică cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Comenteaza