Metro racolează IT-iști din Cluj care să creeze soluții de avantaje de cumpărare

Metro racolează IT-iști din Cluj care să creeze soluții de avantaje de cumpărare

Metro Digital, companie de tehnologie înfiinţată în decembrie de grupul german, unul din principalii jucători de pe piaţa de comerţ angros, a început recrutările la Cluj. 

Există 30 de posturi disponibile de Java Developer, Scala Developer, JS Developer, Fullstack Developer, Technical Architect, Big Data Developer, Data Scientist, Project Manager, Product Owner, Domain Expert, Security Engineer, Site Reliability Engineer, în Cluj, Brașov și București, conform conducerii companiei.

„Căutăm în permanenţă oameni autonomi, capabili de performanţă”, a spus Sidonia Barna, manager resurse umane la Metro Digital România. Compania va creşte numărul de persoane nou angajate pe parcursul anului în curs.

Potrivit anunţurilor de angajare publicate, printre beneficiile acordate angajaţilor se regăsesc timpul de lucru flexibil, munca de la distanţă, training pentru îmbunătăţirea abilităţilor software, tehnice şi de afaceri, reduceri la săli de fitness, asigurări de sănătate şi de viaţă, pensie privată, bonuri de masă.

Metro Digital a fost înfiinţată în urma semnării unui parteneriat strategic multianual între Metro AG şi Wipro Limited, la preluarea celor două companii de tehnologie ale angrosistului - Metronom (Germania) şi Metro Systems (România).

Actorul global va asigura toate infrastructurile IT şi serviciile de aplicaţii pentru toate ţările Metro, în timp ce Metro Digital se va concentra pe soluţii şi produse IT inovatoare. Metro Digital va investi în modernizarea digitală pentru a lansa inovații cheie în cadrul abordării Wholesale 360 ​​a Metro AG. Vor fi dezvoltate soluții digitale care să asigure clienților grupului avantaje de vânzare.

Comenteaza