IT-iștii clujeni vor fi pregătiți de Google și Yahoo

IT-iștii clujeni vor fi pregătiți de Google și Yahoo

Unul dintre cele mai mari evenimente specializate pe sistemul de operare Android la nivel mondial va avea loc la Cluj. Specialiști de la Yahoo Japonia și de la Google îi vor familiariza pe informaticienii locali cu acest sistem.

„Droidcon” este un eveniment global pe zona de tehnologie şi servicii pe suport Android care va fi organizat pentru prima oară în Cluj-Napoca. Evenimentul de la ClujHub va aduna 25 de vorbitori şi 200 de participanţi din Japonia, Spania, Guatemala, România.

„Pentru noi, este o onoare să fim gazdă şi coorganizator al Droidcon, un eveniment major, care pune Clujul pe harta specialiştilor şi pasionaţilor de Android din întreaga lume. Ne aşteptăm la peste 200 de participanţi din ţări precum Franţa, Japonia şi chiar Guatemala”, a declarat Victor Miron, director executiv al ClujHub.

Participanţii vor lua parte, în perioada 21-22 septembrie, la două workshop-uri interactive (Machine Learning şi realitate augmentată) și vor lua pulsul ultimelor noutăţi din segmente ca inteligenţa artificială sau librării Open Source. Printre vorbitorii prezenţi numără Oleksandr Zakharchuk, expert Google în Machine Learning, Hiroyuki Mori, tech-lead Android la Yahoo Japonia, Mercedes Wyss, CTO al unui startup în Guatemala.

ClujHub este unul dintre cele mai mari spații de coworking din România și un centru de evenimente. Misiunea sa este de a conecta și educa mințile antreprenoriale spre succes, în timp ce viziunea este de a oferi antreprenorilor puterea și resursele necesare pentru a crea un viitor sustenabil.

 

Comenteaza