Internship plătit la Poșta Română pentru studenți si absolvenți. Cât pot câștiga tinerii

Internship plătit la Poșta Română pentru studenți si absolvenți. Cât pot câștiga tinerii

Poşta Română derulează primul program de internship plătit, destinat studenţilor şi absolvenţilor care fac primul pas în cariera profesională, informează compania, într-un comunicat de presă.

„Cei interesaţi să înveţe, dar şi să contribuie la inovarea serviciilor pe care le oferim milioanelor de clienţi se pot înscrie, de astăzi, în programul nostru, care ţinteşte pregătirea următoarei generaţii de lideri în industria serviciilor poştale şi de logistică. Poşta Română se află într-un amplu proces de modernizare care include şi o componentă importantă de transformare digitală. Atragerea tinerilor şi a unor noi metode de optimizare a forţei de muncă sunt tot mai necesare pentru o bună implementare a strategiei de modernizare şi aliniere la noile tendinţe globale, dar şi pentru a putea răspunde la evoluţiile rapide ale pieţei", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, cei care vor fi selectaţi în programul de internship vor lucra în departamente-cheie ale Poştei Române, precum: Transformare Digitală, Economico-Financiar, Juridic, Clienţi şi Vânzări şi Strategy Management.

Internshipul va avea o durată cuprinsă între minimum două luni (270 de ore) şi maximum patru luni (480 ore), începând cu data de 31 iulie 2023, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea acestuia.

Programul de lucru va fi de 30 de ore pe săptămână şi va fi remunerat, valoarea minimă a indemnizaţiei lunare fiind de 1.500 de lei (50% din salariul de bază minim brut pe ţară), acordat proporţional cu numărul de ore de activitate desfăşurată.

Înscrierile pentru programul de internship se fac în perioada 17 - 24 iulie 2023, prin transmiterea CV-ului şi a scrisorii de intenţie către adresa de e-mail recrutare@posta-romana.ro. După examinarea aplicaţiilor, candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu online.

Reprezentanţii CNPR precizează că acţiunea este o etapă-pilot, urmând să fie analizată oportunitatea continuării şi extinderii programului de internship la nivelul întregii ţări.

Comenteaza