Grand Hotel Italia a început angajările. Vezi cum arată cel mai mare hotel de 5 stele din Ardeal FOTO / VIDEO

Grand Hotel Italia a început angajările. Vezi cum arată cel mai mare hotel de 5 stele din Ardeal FOTO / VIDEO
Selecţia personalului pentru cel mai mare hotel de cinci stele din Ardeal, Grand Hotel Italia, a început în aprilie, au precizat reprezentanţii companiei pentru ziuadecj.ro.

Anunţurile de recrutare au fost publicate pe un site de profil iar oferta de locuri de muncă va fi de asemenea promovat în cadrul Târgului de Cariere, care are loc în 18 şi 19 mai la Casa de Cultură a Studenţilor. Angajarea propriu-zisă nu a început încă, precizează Simion Prunean, asociat în firma care va administra hotelul. "CV-urile ajung în Italia, unde vor fi triate", a explicat el. Managerul hotelului este un cetăţean italian cu o experienţă de zece ani în domeniul hotelier, a adăugat Prunean, fără să menţioneze numele acestuia.

 

Compania care administrează stabilimentul, Grand Hotel SRL, a scos la concurs pe un site de profil un număr de 30 de joburi la hotelul din Bună Ziua. Candidaturile pot fi depuse doar până în 15 mai. Vezi aici anunţul de recrutare

Hotelul este construit în cartierul Bună Ziua şi va avea două etaje subterane, parter, şapte etaje şi mansardă şi va fi cotat la cinci stele. În total clădirea numără peste 200 de camere şi două restaurante, cinci săli de conferinţe, un centru de sănătate, sală de bowling, sală de jocuri şi un club de noapte cu 500 de locuri.

 

Comenteaza