FAN Courier face cea mai mare investiţie la Cluj-Napoca: 14 milioane de euro într-un depozit automatizat

FAN Courier face cea mai mare investiţie la Cluj-Napoca: 14 milioane de euro într-un depozit automatizat

Adrian Mihai, cofondator al FAN Courier, a declarat că focusul companiei este pe investiţii şi cele de la Cluj-Napoca ajung până la 14 milioane de euro. 

Curieratul are nevoie de diversificarea metodelor de livrare. E necesar să fii aproape de clienţi, de rapiditate şi uşurinţă în a plăti cu cardul sau cash. Este o piaţă unde este nevoie de multă inovaţie, de digitalizare şi automatizare. Cu creşterea care se preconizează în piaţa de curierat avem nevoie de spaţii pentru a putea să funcţionăm eficient.

Fan Courier, liderul pieţei de curierat, cu afaceri de puţin peste un miliard de lei, investeşte peste 25 de milioane de euro în propriile depozite în punctele de tranzit din Cluj-Napoca şi Braşov, potrivit oficialului companiei.

„În următoarea perioadă am hotărât să investim în câteva depozite şi facem acest lucru pentru că noi ca firmă de curierat avem nevoie de depozite specializate şi nu am reuşit să găsim un depozit specializat de curierat în zonele de tranzit.

Cea mai mare investiţie este la Cluj-Napoca - Adrian Mihai, cofondator al FAN Courier

Cea mai mare investiţie este la Cluj-Napoca, a doua investiţie o facem la Braşov, apoi vom continua cu Bucureştiul şi în alte zone“, a declarat Adrian Mihai, cofondator al FAN Courier, în cadrul emisiunii Produs în România, realizată de ZF în parteneriat cu MasterBuild.

Comenteaza