Danezii de la Jysk își deschid magazine în serie în Cluj

Danezii de la Jysk își deschid magazine în serie în Cluj

Retailerul de mobilier și produse pentru case a activat o nouă unitate în Cluj după ce o lungă vreme a funcționat în județ doar cu magazinul din fosta galerie Real.   

Magazinul amplasat în complexul Nova Shopping Park, între Turda și Câmpia Turzii, se întinde pe 1.200 mp și ridică la 92 numărul unităților la nivel național. “În ultimii ani am primit numeroase mesaje de la clienţii din zonă, în care ne transmiteau că îşi doresc un magazin aici, iar acum a venit momentul să fim mai aproape de ei”, a justificat Iraida Paiuc, sales and marketing manager al JYSK România şi Bulgaria.

La începutul anului, compania a dat în funcțiune al doilea său magazin din reședința de județ, în cartierul Gheorgheni. “Cluj-Napoca este unul dintre primele orașe în care am inaugurat un magazin, acum mulți ani, pe vremea când JYSK activa în România în sistem franciză.

Primul magazin din Cluj, aflat pe Bd. Muncii, în nordul orașului, este cel mai performant Jysk din țară din punctul de vedere al vânzărilor. Plănuiam de mult timp să ne extindem rețeaua de magazine cu o a doua unitate aici și ne bucurăm că am găsit în sfârșit un spațiu potrivit conceptului nostru”, spunea oficialul Jysk.

În 2018, compania anunța că își va extinde rețeaua în Transilvania, Orăștie, Alba Iulia și Turda fiind printre primele orașe vizate, urmând ca în Cluj să apară alte noi magazine în afara celui inițial, din actuala Galerie Auchan Iris. Planurile erau de a înființa o rețea de 135 de unități în România.

“Majoritatea proiectelor pe plan local au fost în Moldova sau sudul ţării, mai puţin în Ardeal, regiune în care am avut dificultăţi în a identifica proiecte imobiliare adecvate. Ne dorim un magazin la Alba Iulia de cinci ani și nu găsim pe nimeni să dezvolte pentru noi. Vrem la Turda, mai multe magazine în Cluj, unde avem doar unul. Proiectele imobiliare din Ardeal sunt mai întârziate decât în restul ţării“, precizau reprezentanții companiei.

La declanșarea stării de urgență, compania și-a închis temporar toate unitățile din România pe care le-a reactivat odată cu ridicarea restricțiilor din centrele comerciale. Printre concurenții săi la nivel național se numără Ikea, Mobexpert, Kika, Elvila, Neoset, Lemet.

Comenteaza