Foto Cum va arăta complexul de 23 de milioane de euro din Borhanci, cu bazin olimpic, saune și jacuzzi

Cum va arăta complexul de 23 de milioane de euro din Borhanci, cu bazin olimpic, saune și jacuzzi

Clădirea acoperită va avea o capacitate de 1.000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație, inclusiv bazin olimpic de sărituri și bazin de inițiere.

Săptămâna aceasta a fost semnat contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci” pe o suprafața construită desfășurată de 11.460 mp.

Noul proiect de bazin din Cluj-Napoca face parte din HUB-ul educațional Borhanci. Complexul de natație va consta într-o clădire pe trei niveluri - demisol + parter + etaj parțial, și va cuprinde o recepție, o cafenea/ bar, un bazin începători, două piscine jacuzzi, o piscină sărituri, o piscină, patru scări, o cameră observatori, o saună finlandeză, o camera prim-ajutor, un magazin, 17 grupuri sanitare, 7 camere pentru depozitare, 4 birouri, o garderobă, o gradenă pentru 1.000 persoane, 16 camere tehnice, 7 coridoare/holuri și un foyer.

Cum va arăta complexul de 23 de milioane de euro din Borhanci, cu bazin olimpic, saune și jacuzzi

Complexul de natație are, conform proiectului:

– Suprafața construită: 7.334 mp
– Suprafața construită desfașurată: 11.460 mp
– Suprafața utilă: 10.372,28 mp
– Regim de înălțime: Demisol+Parter+Etaj parțial
– Volum construit: aprox. 123.542 mc construiți

Cum va arăta complexul de 23 de milioane de euro din Borhanci, cu bazin olimpic, saune și jacuzzi

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, contractul a fost atribuit către Asocierea MBS Group S.R.L. (lider), ASA CONS România S.R.L. (asociat), POLIART S.R.L. (asociat). 

Termenul de execuție conform contractului este de 18 luni de la data semnării ordinului de începere.

Proiectul mai amplu din care face parte bazinul de înot din Borhanci - Hub educațional și de sănătate - cuprinde unități de învățământ (creșă, grădiniță, școală, liceu), un Centru de excelență pentru protonoterapie, bază sportivă și pădure-parc.

 

Comenteaza