Compania Univers T, premiată de Camera de Comerț și Industrie GALERIE FOTO

Compania Univers T, premiată de Camera de Comerț și Industrie GALERIE FOTO
Societatea Univers T a primit premiul I la secțiunea comerț - turism, întreprinderi mijlocii, acordat de Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Distincția a fost acordată la doar câteva zile după ce compania care administrează hotelul-restaurant Univers T a adjudecat un premiu similar din partea Camerei de Comerț și Industrie a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în data de 5 noiembrie la București.

"Cele două premii reflectă activitatea companiei noastre de anul trecut. Însă indicatorii obținuți până acum în anul 2015 din activitatea noastră directă ne fac să sperăm că rezultatele noastre vor și mai bune la finalul acestui an decât cele de anul trecut", a declarat directorul general al Univers T, Valentin Lungu.

Clasamentul a fost întocmit de Camera de Comerț și Industrie în baza unor criterii care au inclus cifra de afaceri netă, profitul din exploatare sau eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Pe lista premiaților, alături de Univers T s-au regăsit companii precum Selgros, Kaufland sau Rompetrol.

În primele zece luni ale anului, hotelul Univers T a cazat aproximativ 19.000 de turiști, iar gradul de ocupare a ajuns la 75%, în creștere cu 2,5% față de aceeași perioadă a anului 2014. În perioada imediat următoare se intenţionează să se înceapă lucrările de renovare-modernizare la amfiteatrul de 310 locuri, precum şi lucrările de modernizare a bazei sportive proprii, formată actualmente din cinci terenuri de tenis descoperite.

Univers T - dotări actuale

Preluat de forul administrativ judeţean în anul 1992, hotelul oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

De asemenea, Univers T oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering.

În acest scop, hotelul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din patru săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie.

Comenteaza