Hotelul Univers T, pe prima poziţie în Topul Naţional al Firmelor de turism

Hotelul Univers T, pe prima poziţie în Topul Naţional al Firmelor de turism
Hotelul Universt T, patronat de Consiliul Judeţean Cluj, a primit Premiul Naţional – locul I în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, pentru rezultatele deosebite obţinute în sectorul comerţ-turism.

Clasamentul a avut la bază o metodologie unică, complexă şi unitară la nivel naţional, ce se axează pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi capitalul angajat.

„Obţinerea acestui premiu de către „Univers T" reprezintă dovada de necontestat a calităţii serviciilor pe care le oferim în acest domeniu. Apreciez faptul că, şi în acest an, Clujul a reuşit să se facă remarcat printre companii cu nume importante în acest sector al turismului, iar performanţele obţinute de întreaga echipă dovedesc faptul că managementul public poate fi la fel de performant ca şi cel privat", a declarat preşedintele forului administrativ judeţean, Mihai Seplecan.

Potrivit managerului unităţii hoteliere, Valentin Lungu, în prezent „Univers T are unul dintre cele mai mari grade de ocupare dintre hotelurile din Cluj".

Conform unei statistici date publicităţii în 22 octombrie, în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2015 hotelul a vândut 4.042 camere, cazând 6.061 de clienţi, gradul de ocupare pe cameră fiind de 75,77%, iar cel pe pat de 56,78%. În ceea ce priveşte durata medie a sejurului, aceasta a fost de 1,43 nopţi.

Cifrele arată o uşoară creştere a gradului de ocupare al camerelor pe trimestrul al III-lea din acest an faţă de cel întregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, când procentul a fost de 72,41%.

Univers T - dotări actuale

Preluat de forul administrativ judeţean în anul 1992, hotelul oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

De asemenea, Univers T oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering.

În acest scop, hotelul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din patru săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie.

Comenteaza