Clujenii de la Van Wijk și-au reînnoit contractul de închiriere pe Autostrada București - Pitești

Clujenii de la Van Wijk și-au reînnoit contractul de închiriere pe Autostrada București - Pitești

Furnizorul de servicii integrate de transport și logistică E van Wijk Cluj și-a prelungit cu trei ani contractul de închiriere în Parcul Industrial P3.

E van Wijk este chiriaș din 2007 și s-a extins treptat, ajungând să ocupe o suprafață de 10.400 mp, dublu față de volumul ocupat în urmă cu cinci ani. Suprafaţa actuală include o zonă de birouri și depozitul utilizat pentru distribuirea a 15.000 de paleţi lunar, având 50 de angajaţi.

„Posibilitatea de a se extinde, locația strategică și administrarea eficientă a P3 au reprezentat motivele pentru care E van Wijk a decis să își prelungească durata șederii cu cel puțin trei ani în parcul industrial în care s-a extins cu succes în ultimii ani”, a declarat Tudor Iuga, senior consultant în cadrul CBRE România, consultantul care a consiliat reînnoirea contractului.

Piața spațiilor industriale a înregistrat rezultate bune în prima jumătate a anului, atât în ceea ce privește volumul tranzacționat, cât și livrări de noi proiecte. 312.000 mp de spații industriale au fost adăugați stocului existent în primele șase luni, conform CBRE.

E van Wijk are filiale în Olanda, România, Ucraina, Polonia. Grupul se concentrează pe clienți din diferite industrii, cum ar fi farmaceutică, electronică, alimentară, retail, agro-business, marketing, construcții. Biroul din București gestionează o parte importantă a businessului de logistică / depozitare, dar și transport internațional, regional, intern și distribuție locală.

P3 este situat la 13 km vest de centrul Bucureștiului, cu acces direct la Autostrada 1. Suprafața totală a parcului este de 380.000 mp și cuprinde 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Printre chiriași se mai numără Carrefour, eMag, Yusen, Gebruder Weiss, Elit, Agricover, HOPI, Europharm, Interbrands.

Comenteaza