Clujenii de la Cognizant Softvision România au angajat 1000 de programatori în primele 11 luni ale anului

Clujenii de la Cognizant Softvision România au angajat 1000 de programatori în primele 11 luni ale anului

Dezvoltatorul de produse și servicii software cu sediul la Cluj a capitalizat pe model de muncă hibridă pentru a atinge acest prag de angajări.

Cognizant Softvision, companie cu sediul la Cluj și reprezentant al gigantului Cognizant în România, a anunțat azi că în primele 11 luni ale anului 2021 a angajat peste 1000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de software. Compania consideră acest prag de angajare unul "fără precedent în industria de profil".

Compania a facilitat atât angajaților proprii, cât și viitorilor angajați să aleagă locația din țară de unde doresc să lucreze. Angajații Cognizant Softvision pot opta pentru munca de la birou, în orașele unde compania are sedii deschise, de acasă, de oriunde de pe teritoriul României, ori hibrid.

„Peste 1000 de angajați în 11 luni este un puternic indicator al faptului că Cognizant Softvision se bucură de atenție și considerație în regiune. Într-un an în care trendul este de reconsiderare a locului de muncă, fără precedent în piață, ne bucură foarte mult că peste 1000 de oameni au ales Cognizant Softvision drept companie unde să se dezvolte, să crească, să devină cea mai bună versiune a lor, exact așa cum promite și EVP-ul nostru: The Place To Be, Now and Beyond. Aceasta este, de fapt, esența Cognizant Softvision: crearea unui loc în care cei mai importanți 3 piloni din cariera fiecăruia: oamenii, statutul companiei și oportunitățile se îmbină armonios, un loc unde posibilitățile de creștere sunt nelimitate și în același timp adaptate stilului propriu de viață”, a spus Mihai Constandiș, Country Manager, Romania and Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision.

“De asemenea, sunt foarte mândru că am reușit să aducem toți acești noi colegi talentați și pregătiți ce acoperă un spectru larg de tehnologii, precum JAVA, Web, .NET, Mobile, Big Data, DevOps și QA Automation. Desigur, vom continua trendul susținut de recrutare și creștem, în continuare, oferind tuturor pasionaților de tehnologie The Place To Be, Now and Beyond”, a mai adăugat Constandiș.

Compania consideră că un alt motiv ce a facilitat atingerea cifrei de 1000 de programatori angajați în 2021 a fost structura specifică de organizare a companiei, cu accent pe conceptul de Pods, Guilds și Comunități. Pod-urile sunt echipe multidisciplinare cu o metodologie de lucru Agile care colaborează direct cu clienții companiei. Aceste modele de lucru au fost dezvoltate pentru a conferi structură și adaptabilitate pentru organizația din România, cât și pentru a facilita scalabilitatea, indiferent de cât de mare ar fi aceasta, în principal după achiziția Softvision Cluj de către Cognizant, la finalul anului 2018.

„România continuă să ridice ștacheta pentru organizația noastră și pentru omologii din alte regiuni. Expertiza, modelul de leadership și cultura organizațională au oferit stabilitate și au generat noi oportunități de dezvoltare, în aceste timpuri nesigure. Nu aș putea fi mai mândru de ceea ce a realizat Cognizant Softvision România, în anul ce tocmai se încheie, și privesc încrezător înspre planurile ambițioase de dezvoltare din 2022”, a spus Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision.

Comenteaza