Clujenii cu dare de mână își fac luna de miere în Seychelles, Hawaii și Bora Bora

Clujenii cu dare de mână își fac luna de miere în Seychelles, Hawaii și Bora Bora

Un pachet de vacanţă în destinațiile exotice alese costă între 1.200 de euro de persoană în Bali și 5.400 de euro în Bora Bora.

Cererea pentru luna de miere în locuri exotice a crescut cu 20% față de 2018, pachetele ele mai căutate fiind de la exoticele Seychelles, Hawaii şi Bora Bora, până în Argentina, conform evidențelor agenției de vacanțe personalizate Eturia. Costurile vacanţelor tematice pornesc de la 3.050 euro/persoană, dar includ servicii extra, pe lângă asigurări complexe de călătorie şi transport.

"Atât nunta, cât și luna de miere rămân două momente cheie în viața fiecăruia dintre turiștii noștri. Observăm cum se conturează o categorie tot mai mare de clienți care preferă o nunta restrânsă, urmată firesc de o săptămână de miere într-o destinație exotică, față de o nuntă costisitoare în România. Turiștii sunt din ce în ce mai dornici să marcheze acest eveniment din viața lor într-un loc paradisiac, precum Mauritius, Maldive sau Seychelles și își aliniază dorințele cu trendul mondial", a declarat Sorin Stoica, director general al Eturia.

Pachetele de vacanţă cele mai căutate pentru luna de miere sunt în locaţii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles până la Argentina. Există și cupluri ce sărbătoresc reînnoirea jurămintelor sau nunta de argint ori aur în aceste locaţii.

Înfiinţată în anul 2007, Eturia are 57 de angajaţi şi trei sedii în Cluj-Napoca, Piatra Neamț și Bucureşti. În 2018, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar în 2019 prevede o creştere de 20% comparativ cu 2018.

Principalii concurenți de pe piața activităților tur-operatorilor în România sunt Touring Europabus (cotă de 5,36%), Fly Go Voyager (5,35%), Concept Consult & Prospect (4,73%), Hotelair (2,34%) și Business Travel (2,18%), potrivit platformei financiare Termene.ro.

Comenteaza