Foto Vlăduța Lupău, taxată pe net: “Batjocură curată... în sfântul post”. Răspunsul cântăreţei: „Cât de frustrată ești!"

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Vlăduța Lupău, a fost apostrofată de fani deoarece aceasta postează colinde alături de plaje de lux din vacanța ei în Seychelles.

După ce Vlăduţa a postat o imagine în care arată că se află în Seychelles, cu marea și valurile care se sparg, alături de niște colinde, o fană a reacționat imediat. Admiratoarea a criticat-o pe artistă pentru că ascultă colindele în timp ce se află într-o vacanță de lux și chiar a spus că nimeni nu ar trebui să facă acest lucru, deoarece aceste cântece trebuie ascultate într-o anumită manieră.

Mai mult decât atât, femeia respectivă a acuzat-o pe Vlăduța Lupău că își bate joc de sărbători și de aceste cântece sfinte: „Batjocură curată dacă ție imaginea asta îți transmite sărbătorile creștine în suflet și sfântul post, atunci lumea s-a stricat de cap de-a dreptul".

Răspunsul cântăreței a fost unul pe măsură, deoarece ea s-a apărat și a acuzat-o pe acea persoană că atitudinea respectivă nu este deloc în spiritul sărbătorilor și că aceste critici pe care i le-a adus arată că este de fapt o persoană rea.

De asemenea, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram întregul său răspuns, pentru a le arăta fanilor că se confruntă și cu persoane nemulțumite, dar și pentru a lămuri acea situație cu colindele ascultate în vacanța de lux.

„Cât de frustrată ești! Hai te pup”, i-a răspuns Vlăduța Lupău admiratoarei respective. Artista a postat chiar și un mesaj pe stories, pentru a lămuri întreaga situație. „Fain! Răutatea din unii! Iubesc colindele și mi se pare oportun să le ascundă oriunde lumea asta, în sfântul post.

Răutatea acestei doamne nu are ce căuta în sfântul post… Nu faptul că eu ascult colinde într-un alt loc decât în zăpadă sau la un șemineu”, a fost răspunsul pe care l-a scris vedeta pe Instastory, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza