Care sunt cei mai mari antreprenori industriali din Cluj

Care sunt cei mai mari antreprenori industriali din Cluj

O societate din Turda și una din Tritenii de Jos au reușit să intre în clasamentul companiilor din județ cu cele mai multe șantiere la activ în acest an în sectorul industrial.

“Cu ajutorul asistenței virtuale de vânzări la șantiere (VICTA), am reușit să aflăm care sunt primii 10 antreprenori generali din domeniul industrial din județul Cluj.

Astfel, din totalul companiilor cu cel puțin un proiect de antrepriză activ în ultimele 12 luni, Wincon ocupă primul loc în acest top, cu un număr de șapte de proiecte din domeniul industrial.

Ea este urmată de Transilvania Construcții, cu patru proiecte, și de ImoSteel, cu trei proiecte”, conform companiei de consultanță în construcții IBC Focus.

Top 10 Cluj

1. Wincon Cluj-Napoca
2. Transilvania Construcții Cluj-Napoca
3. Imosteel Cluj-Napoca
4. Metal Stil Structuri Cluj-Napoca
5. ACI Cluj-Napoca
6. Midicons Cluj-Napoca
7. Metal Plan Construct Turda
8. Hiparion Invest Cluj-Napoca
9. Ruservo Comimpex Cluj-Napoca
10. Hifi Comprod Cluj-Napoca

Potrivit unui studiu realizat de IBC Focus, piața construcțiilor din țara noastră se va afla în următoarele 12 luni într-o tendință ascendentă, lucru confirmat de antreprenorii generali. Ei au afirmat într-un chestionar deschis adresat pieței că se așteaptă la creșteri ale volumului de muncă și ale cifrei de afaceri în următorul an.

Dintre cele 8.913 de proiecte de lucrări de construcții cu finanțare publică monitorizate de IBC Focus, doar 27% sunt și șantiere la care au început lucrările. Peste 60% din aceste proiecte publice încă nu au demarat și încă sunt în diverse stadii: licitații de proiectare, licitații de atribuire sau reluare licitații.

Comenteaza