Banca Transilvania şi-a făcut companie separată pentru afacerile mici

Banca Transilvania şi-a făcut companie separată pentru afacerile mici
Grupul financiar Banca Transilvania a lansat o companie dedicată finanţării afacerilor mici, coordonată de director general Cristina Şindile, persoană cu experienţă în microfinanţare.

Aceasta va completa rolul BT de susţinere a antreprenorilor în România, conform conducerii băncii. Segmentarea clienţilor companii la BT este acum microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, clienţi corporativi şi mari clienţi corporativi. “BT Mic este o iniţiativă a echipei noastre, devenită start-up al grupului financiar BT prin care ajutăm afacerile mici să crească. BT are acum cel mai mare ecosistem de susţinere a IMM-urilor din România”, susţine Ömer Tetik, director general al BT. 
 
Prin BT Mic vor fi acordate finanţări antreprenorilor cu afaceri anuale de până la 1 milion de lei, indiferent de activitate şi de forma de organizare: societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi sau asociaţii familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activităţi economice. Împrumuturile vor fi oferite firmelor cu cel puţin trei luni de activitate. 
 
Creditele pot avea ca destinaţie susţinerea şi dezvoltarea activităţii de zi cu zi, achiziţionarea de marfă, plata furnizorilor, investiţii în puncte de lucru sau deschiderea unora noi, achiziţia de maşini ori utilaje. Perioada de acordare a creditelor va fi până la 7 ani, iar sumele, până la 120.000 de lei. Împrumuturile sunt acordate prin intermediul reţelei BT Mic şi a BT. 

Comenteaza