AROBS, gigantul IT din Cluj-Napoca, a cumpărat o companie din Ungaria

AROBS, gigantul IT din Cluj-Napoca, a cumpărat o companie din Ungaria
| Foto: https://www.arobsgrup.ro/

Arobs Transilvania Software, cea mai mare companie de IT de la Bursă, a achiziţionat în integralitate grupul maghiar Arobs Pannonia Software, specializat în managementul de flotă, anunţă zf.ro

Conducerea Arobs Transilvania Software (simbol bursier AROBS), cel mai mare grup de IT listat la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat piaţa de capital cu privire la achiziţionarea în integralitate a companiei Arobs Pannonia Software Kft, cu sediul în Budapesta, Ungaria, specializată în managementul flotei şi dezvoltarea de software la comandă.

Ca urmare a implementării tranzacţiei, Arobs deţine, în mod indirect, prin intermediul Arobs Pannonia Software, 100% din capitalul social al companiei Skyshield Magyarorszag Kft, specializată la rândul său în servicii de management de flotă, se arată într-un raport publicat la BVB.

„Arobs Pannonia Software are în prezent mai mult de 20 specialişti şi, de la debutul activităţii sale din 2011, echipa a deservit peste 1.000 de clienţi din Ungaria pe specializarea de management de flotă. Conducerea Arobs Pannonia Software va fi asigurată in continuare de domnul Robert Vegh în calitatea sa de Director General.

Rezultatele financiare ale companiei vor fi incluse in situaţiile financiare consolidate ale Arobs Transilvania Software începând cu T3/2023”, scriu reprezentanţii Arobs citaţi de Ziarul Financiar. 

AROBS este un furnizor de soluții IT și sisteme ready-to-use cu peste 25 de ani experiență, care dezvoltă soluții de software development pentru industriile automotive, aerospațial, maritim, medical, travel & hospitality, home automation, life sciences, IoT și enterprise application, folosind instrumente de web, mobile, embedded și cloud de ultimă generație.

Vezi AICI mai multe despre declaraţiile lui Voicu Oprean, şeful Arobs, care a declarat că societatea pe care o conduce vrea să realizeze trei-patru achiziţii în 2023.

Comenteaza