Arhimar a ajuns lider național în proiecte rezidențiale

Arhimar a ajuns lider național în proiecte rezidențiale

Biroul de arhitectură al antreprenorului clujean Claudiu Botea, Arhimar Serv, ocupă prima poziție în topul național al companiilor de arhitectură cu cele mai multe proiecte de investiții rezidențiale.

Clasamentul primelor cinci firme de arhitectură și proiectare în realizarea de investiții rezidențiale din ultimele șase luni, realizat de IBC Focus, relevă că 2.035 de companii de arhitectură au lucrat pentru 6.680 de proiecte rezidențiale.

Analizate în funcție de cel mai însemnat număr de șantiere în portofoliu, cele mai active cinci birouri au fost: Arhimar Serv Baia Mare - 40 proiecte identificate, Plan Trade - 31 proiecte, Smartbau Construct Cluj - 26 proiecte, Proiect Bihor Oradea - 24 proiecte, Real Design Construct București - 24 proiecte.

Arhimar Serv este înregistrat în județul Maramureș, dar îi are ca asociați pe Claudiu Botea (domiciliat în Cluj-Napoca) (foto) și pe Marius Botea (Baia Mare), iar activitatea sa se desfășoară cu preponderență tot la Cluj. Societatea a avut afaceri de 10,4 milioane de lei și un profit de 1,07 milioane lei în 2019, cu 42 de angajați, dublu față de acum 10 ani. A doua clasată, Smartbau Construct, avea afaceri de doar 0,8 milioane de lei și 4 angajați.

Comenteaza