Protestele angajaţilor de la Finanţe continuă în ţară. La Cluj angajaţii au reluat lucrul

Protestele angajaţilor de la Finanţe continuă în ţară. La Cluj angajaţii au reluat lucrul
Liderul sindicatului din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Cluj, Ilie Rostogol, a declarat că se aşteaptă întâlnirea de miercuri cu ministrul Finanţelor şi pe cea cu premierul Sorin Grindeanu.

La Direcţia Generală a Finanţelor Publice Cluj angajaţii, membrii de sindicat, au reluat lucrul, liderul sindicatului din cadrul DGFP Cluj, Ilie Rostogol, declarând că se aşteaptă rezultatul negocierilor care vor avea loc, miercuri, la întâlnirea programată cu ministrul Finanţelor şi cu premierul Sorin Grindeanu.

Aproximativ 22.000 de salariaţi ai sistemului instituţional al Ministerului Finanţelor Publice, între care circa 200 de la Cluj-Napoca, au declanșat, luni dimineața, un protest spontan, ca reacţie la proiectul legii salarizării.

Angajaţii nemulţimiţi susţin că proiectul legii salarizării duce la tăieri de lefuri şi cer Ministerului Finanţelor Publice şi Guvernului „revizuirea grilelor de salarizare din proiectul legii, astfel încât să fie reflectată complexitatea şi importanţa activităţii Ministerului Finanţelor Publice şi unităţilor subordonate.

Comenteaza