Concertul Phoenix de ziua națională de la Cluj s-a anulat

Concertul Phoenix de ziua națională de la Cluj s-a anulat

Recitalul pe care trebuia să îl dea în 1 decembrie în clubul clujean Form Space legendarul grup Phoenix a fost amânat pentru o dată viitoare.

“Concertul se amână pentru o dată viitoare. Data de 1 decembrie nu este oficială și va rămâne până când vom ști ultimele norme de organizare în regim indoor, urmând să anunțăm data în care se concertează.

Biletele rămân valabile, iar cei care doresc rambursarea pot trimite e-mail la bilete@ambilet.ro și vor primi banii înapoi în cont. Mulțumim și să ne vedem cu bine la Cluj!”, au comunicat organizatorii de la Sun & Sand Events. Biletele aveau prețurile de 40 de lei – Earlybird (primele 100), 50 de lei – Presale, 60 de lei – acces general, în ziua evenimentului. Turneul național mergea pe aceeași linie a trupei și se numește „Fie să renască!”.

Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno-rock. Piese celebre sunt încă fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta”.

”Mesajul turneului este credința în continuitate. Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate - pentru a câta oară? - să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând”, spunea liderul formației, Nicolae Covaci.

Comenteaza