Cluj Folk Fest la Casa de Cultură a Studenţilor cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi şi Ţapinarii

Cluj Folk Fest la Casa de Cultură a Studenţilor cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi şi Ţapinarii
| Foto: Facebook

Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puşkaş, Ducu Bertzi, precum şi alţi zece artişti ai genului vor susţine concerte, în perioada 18-20 iunie, la prima ediţie a Cluj Folk Fest care va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. 

"Prima ediţie a Cluj Folk Fest are loc la mijloc de iunie, pe scena sălii de spectacole "Dumitru Fărcaş" a Casei de Cultură a Studenţilor, în weekendul 18-20 iunie 2021.

Amatorii de folk din judeţul Cluj, şi nu numai, vor avea şansa să întâlnească 15 dintre cei mai renumiţi artişti ai acestui gen muzical din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puşkaş, Dinu Olăraşu, Daniel Iancu, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitraşcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr şi Ţapinarii", se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatorii festivalului de muzică folk pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. 

Concertele vor începe la ora 18,30 iar accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 17,00, respectând toate normele de protecţie sanitară din pandemie.

"Conform noilor reglementări anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la pandemia de coronavirus există un număr limitat de locuri în sala "Dumitru Fărcaş" a Casei de Cultură a Studenţilor, iar toţi participanţii vor trebui să respecte regulile de protecţie sanitară, să păstreze distanţarea socială şi să poarte mască de protecţie pe toată durata spectacolului", se mai arată în comunicat.

PROGRAM Cluj Folk Fest:
Vineri, 18 iunie: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Florin Săsărman, Cristi Dumitrașcu, Cosmin Vaman & Spam
Sâmbătă, 19 iunie: Ducu Bertzi, Emeric Imre trio, Daniel Iancu, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi
Duminică, 20 iunie: Țapinarii, Magda Pușkaș, OCRU, Fără Zahăr, Dinu Olărașu

Comenteaza