Centenar: Muzeul Etnografic al Transilvaniei oferă acces gratuit pentru fiecare al 100-lea vizitator

Centenar: Muzeul Etnografic al Transilvaniei oferă acces gratuit pentru fiecare al 100-lea vizitator
Muzeul Etnografic al Transilvaniei lansează programul "Bilete de Centenar", prin care oferă acces gratuit fiecărui al 100-lea vizitator.
">

Proiectul a fost lansat joi şi se va derula pe parcursul întregului an, fiind o modalitate prin care MET doreşte marcarea împlinirii a 100 de ani de la realizarea României Întregite.

Oferta muzeului se referă atât la vizitarea expoziţiilor din sediul aflat în centrul municipiului Cluj-Napoca, cât şi la Parcul Etnografic "Romulus Vuia".

"Astfel, vom avea mai multe motive pentru a ne bucura împreună, aniversând #100 de ani de la Unirea Mare (1 Decembrie 1918 - 1 Decembrie 2018) şi #160 de ani de la Unirea Mică (24 Ianuarie 1859 - 24 Ianuarie 2019)", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Biletele de Centenar sunt tipărite în seturi de câte 100, iar ultimul bilet din fiecare set este gratuit, el fiind achitat în avans de sponsorii cu ajutorul cărora se derulează programul.

"Mai mult decât oricând, în acest An al Centenarului trebuie să ne amintim ce ne leagă, ce ne uneşte, cine suntem, de unde venim. O parte a răspunsurilor la aceste întrebări pot fi găsite, poate, şi la noi, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei", mai spun reprezentanţii muzeului, potrivit comunicatului.

Programul "Bilete de Centenar" se va încheia în 31 ianuarie 2019 şi este realizat cu sprijinul partenerilor festivalului Jazz in the Park, Wens Tour & Travel şi PMA Invest.

 

Comenteaza