Trei scene şi diversitate muzicală la Delahoya 2017

Trei scene şi diversitate muzicală la Delahoya 2017
Delahoya 2017 va fi dedicat diversității muzicale. Festivalul clujean se va desfăşura pe trei scene şi va avea loc între 23 și 24 iunie.

"Dacă anul trecut ne-am concentrat pe Sala Polivalentă, anul acesta extindem zona urbană cu încă două locaţii: una indoor, în incinta celui mai în vogă spațiu de performance al oraşului, şi una open-air situată pe platoul dintre Sala Polivalentă şi Form Space. Practic, vom avea un program extins, zi şi noapte, muzică electronică de toate genurile, formaţii live şi mulţi djs străini şi români", spune Horațiu Dumitraș, fondatorul Delahoya.  

Scena drum&bass va fi amenajată și în acest an în Sala Polivalentă. /Form Space devine scena care va îngloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar și live performances. Pe platoul dintre Sala Polivalentă și club va fi amenajată scena Live.

Pentru prima dată din 1997, Delahoya se va dedica diversității muzicale și va aduce la Cluj trupe care abordează stiluri total diferite de cel cu care am fost obișnuiți: rock, alternativ, electronic, hip-hop, dub și altele.  

"Delahoya ajunge, în 2017, la anul 21 de existenţă. E primul festival de muzică electronică din România, iar, de-a lungul timpului, a format generaţii de pasionaţi ai muzicii, a format şi lansat artişti, a experimentat locuri interesante şi diverse forme de organizare, a adus întotdeauna elemente noi care să fie atractive pentru cei prezenţi, a promovat o paletă largă de genuri ale muzicii electronice", mai spune Horațiu Dumitraș.  

 

Comenteaza