Autostrada Transilvania, tronsonul Nădăşelu – Zimbor – Poarta Sălajului: După hoţii de motorină, prădată şi de hoţii de lemne

Autostrada Transilvania, tronsonul Nădăşelu – Zimbor – Poarta Sălajului: După hoţii de motorină, prădată şi de hoţii de lemne
| Foto: sursa: Asociația Pro Infrastructură

Mai multe nereguli privind modul de exploatare şi transport în cazul materialului lemnos rezultat în urma defrişărilor de pe traseul Autostrăzii Transilvania au fost constatate de poliţiştii din Sălaj, în urma unor controale efectuate în cursul săptămânii trecute, informează Agerpres.

„Poliţiştii Biroului Silvic au continuat activităţile de verificare a respectării normelor privind exploatarea, depozitarea şi expedierea materialului lemnos de pe întinderea judeţului Sălaj.

La data de 12 septembrie, poliţiştii au identificat un transport multiplu de material lemnos, efectuat în baza aceluiaşi aviz de însoţire.

Ulterior, au efectuat mai multe verificări privind provenienţa materialului lemnos, constatând că acesta provenea dintr-o partidă constituită pe traseul Autostrăzii Transilvania, tronsonul Nădăşelu – Zimbor – Poarta Sălajului.

Poliţiştii s-au deplasat în platforma primară unde au inventariat materialul lemnos existent, constatând neconcordanţe între stocul scriptic şi cel faptic”, se arată într-o informare de presă transmisă vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.000 de lei, fiind confiscaţi peste 45 de metri cubi de material lemnos, a transmis Agerpres.

Citeşte şi: Autostrada Transilvania, prădată de hoți. Au furat motorina din utilajele de construcție

Comenteaza