Trei societăţi se bat pentru spaţiile verzi din Cluj-Napoca

Trei societăţi se bat pentru spaţiile verzi din Cluj-Napoca
Trei societăţi au ofertat pentru a întreţine în următorii patru ani spaţiile verzi din oraş. Este vorba despre societăţile care deţin în prezent contractele, Rosal şi Rasimo, dar şi de un competitor nou, Romprest Serviceş, jucător importat pe segmetul de salubritate sau spaţii verzi în Capitală.

Contractul a fost împărţit în două loturi, de 16,5 milioane de lei şi respectiv de 23,5 milioane de lei.

Sectorul I, de est, include Calea Turzii, Parcul Ştefan cel Mare, Piaţa Avram Iancu, str. Cuza Vodă, str. I.P. Voiteşti, str. Dacia, str. E. Racoviţă, str. Gruia, str. Negruzzi, str. Şerpuitoare, taluz Dragalina, str. Dacia, str. Decebal, str. Burebista, str. Oaşului şi B-dul Muncii - depou tramvai. Sectorul II, de vest, cuprinde partea vestică de la strada Calea Turzii, Parcul Ştefan cel Mare, str. Cuza Vodă, str. I.P. Voiteşti, str. Decebal, Burebista , str. Căii Ferate, str. Oaşului şi str. Cosminului.

Contractul a fost estimat la peste 40 de milioane de lei şi implică un acord-cadru pe patru ani iar. Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut.


În prezent, primăria are un contract de concesiune din 2006 a serviciilor de întreţinere spaţii verzi cu Rasimo (sectorul de est) şi Rosal (sectorul de vest). La pachet sunt şi servicii de întreţinere a zonelor de agrement, a luciurilor de apă, a platformelor de joacă pentru copii şi a cimitirelor.

 

Comenteaza