Se extinde și se modernizează rețeaua de apă potabilă dintr-o comună clujeană. Investiție de 1,1 mil. lei

Se extinde și se modernizează rețeaua de apă potabilă dintr-o comună clujeană. Investiție de 1,1 mil. lei
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat autorizația de construire pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a apei din localitatea clujeană Iara.

„Orice investiție de acest fel, în zona de munte a județului, aduce plus-valoare atât calității serviciilor turistice oferite cât și nivelului de trai al locuitorilor. În paralel, proiectul Consiliului Județean Cluj de introducere a apei potabile în comunele clujene din Munții Apuseni înaintează, acesta aflându-se în faza de proiectare tehnică”, a afirmat liderul CJ Cluj Alin Tișe.

În prezent, localitatea Iara dispune de un sistem de alimentare cu apă funcțional, care nu acoperă însă necesarul pentru toate gospodăriile. Astfel, pentru remedierea situației, Primăria comunei Iara a inițiat un proiect de extindere a conductei de distribuție a apei, dar și de înlocuire a conductelor vechi la care s-au produs mai multe avarii.

Lucrările se vor realiza pe o lungime totală de cca. 3.850 de metri, noile conducte fiind prevăzute cu opt hidranți și 19 cămine de vane și golire.  

Valoarea lucrărilor este de 1.123.163 lei, banii fiind asigurați din fonduri locale proprii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza